Menu

Wholesale Happy Herbi

Wil je graag raw vegan chocolade bonbons en energy balls aanbieden in jouw (web)winkel of restaurant?

Dan ben je bij Happy Herbi aan het juiste adres.

Download deze brochure (English) voor meer informatie over het inkopen van de raw vegan bonbons en energy balls van Happy Herbi.

wholesale_Happy_Herbi

Voordelen van het verkopen van Happy Herbi treats

 

Download deze brochure (English) voor meer informatie over het inkopen van de raw vegan bonbons en energy balls van Happy Herbi

Wholesale Happy Herbi

Wat andere verkopers zeggen 

babetjewalvrij
Babet Zevenbergen - eigenares van Vegabond in Amsterdam

 

Sinds dat onze winkel Vegabond begin 2014 haar deuren opende, verkopen wij de rauwe bonbons enenergieballen van Happy Herbi. Wat begon met 1 display-doosje, werd al snel een uitgebreid assortiment met zo goed als alle smaken en varianten. Vooral de energieballen doen het bij ons erg goed. Het leuke aan de producten, is dat ze voor bijna iedereen geschikt zijn. Ze zijn immers gemaakt zonder geraffineerde suiker, gluten en melk. Daarnaast gebruikt Daphne ook nog eens biologische ingrediënten, wat onze klanten erg aanspreekt. Een ander pluspunt is dat de producten weinig ruimte innemen en je ze dus gemakkelijk kunt toevoegen aan je reeds bestaande assortiment van zoete producten. Wij zijn heel blij met Happy Herbi en krijgen van onze klanten altijd zeer positieve reacties!